دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد وزارت بهداشت خط قرمز‌های لوازم آرایشی را اعلام کرد / ۴ ماده با محدودیت و ممنوعیت واکنش پلیس به ویدئوی جنجالی ضرب و شتم دو نوجوان توسط مأمور گشت در سنندج شیوع کرونا در کشور ۲ برابر شد؟ / عبور موارد مثبت از آستانه هشدار آغاز ثبت‌نام آزمون کارشناسان رسمی دادگستری از امروز دوشنبه سه‌شنبه بدون خودرو؛ درخواست رئیس‌جمهور از کارمندان بستان گرم‌ترین شهر جهان شد / دهلران و آبادان دوم و سوم شدند / ۸ شهر ایران در جمع گرم‌ترین‌های دنیا توضیح قوه قضاییه درباره حکم حبس حمید رسایی با شکایت شاکی خصوصی تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون وکالت آخرین مهلت ثبت‌نام جاماندگان آزمون ارشد علوم پزشکی

ادامه محدودیت های کرونایی در البرز+ جزئیات

ادامه محدودیت های کرونایی در البرز+ جزئیات جانشین ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا در البرز از تمدید محدودیت های کرونایی به مدت یک هفته دیگر خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۷ - ۰۱ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 22
کد خبر: ۶۳۹۳۹

به گزارش راهبرد معاصر، علی درویش پور چهارشنبه شب با اشاره به وضعیت قرمز استان البرز و روند افزایشی ابتلا به کرونا افزود: با توجه به آمار بالای مبتلایان و درخواست استاندار البرز از وزیر کشور محدودیت ها در این استان از سوم تا نهم آبان تمدید شد.

 

وی ادامه داد: از تمام گروه ها از جمله اصناف، کارمندان و سایر عموم مردم درخواست می شود که ضمن تاکید بر استفاده از ماسک به عنوان بهترین گزینه تمام پروتکل ها و فاصله اجتماعی را رعایت کنند.


معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار البرز با اشاره به تلاش شبانه روزی کادر بهداشت و درمان از زحمات پرستاران و پزشکان و دیگر عوامل قدردانی کرد و از تمام مردم خواست تا برای رعایت حال این عزیزان که از اسفند ماه گذشته در خط مقدم مقابله با بیماری هستند اخطارها و ممنوعیت های اعلام شده را رعایت کنند.

 

محدودیت هایی که برای اعمال در البرز به مدت یک هفته جهت مقابله با شیوع کرونا به ستاد ملی مقابله با کرونا پیشنهاد شده، شامل تعطیلی دانشگاه ها، مدارس، مدارس شبانه روزی، حوزه های علمیه، آموزشگاه های فنی و حرفه ای است که به صورت غیر حضوری آموزش ها برگزار می شود ، زبانسراها و سایر آموزشگاه ها و کتابخانه ها، استخرهای سرپوشیده، سینما، تئاتر و مراکز مشابه، موزه و باغ موزه ها، تالارهای پذیرایی، آرایشگاه های زنانه و سالن های زیبایی، مساجد و مصلی ها می شود.

 

همچنین برگزاری هر گونه مراسم اجتماعی، فرهنگی، مذهبی و همایش ها، ممنوع است. باشگاه های ورزشی و ورزش های پربرخورد از جمله کشتی و کاراته، کافه، قهوه خانه و چایخانه، باغ وحش و شهربازی ها، مراکز تفریحی، آبی، استخرهای سرپوشیده، باشگاه های بدنسازی و برگزاری نماز جمعه نیز تعطیل و فعالیت آنها ممنوع می شود.

 

استان البرز از هفته گذشته وارد مرحله فوق العاده و اضطراری شده است.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار